Winterbanden voor de Tesla Model 3

De winter komt er weer aan. Ook als Model 3 rijder moet je je hierop voorbereiden. Een absolute must is dan wel het hebben van winterbanden. Winterbanden bestaan uit een ander soort rubber en hebben een ander profiel. Hierdoor rijd je veel veiliger door de (natte) sneeuw en zware regenbuien. 

Ben je op zoek naar originele Model 3 winterbanden? Dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor je! Lees hieronder snel verder!

Profile Hogendoorn: Tesla experts

Het goed onderhouden van een Tesla Model 3 vraagt om deskundigheid. Het team van Profile Hogendoorn in Mijdrecht hebben zich gespecialiseerd in Tesla’s. Zij weten precies welke banden en velgen het beste onder jouw Model 3 passen.

Hogendoorn Autobanden is in 1938 opgericht door Piet Hogendoorn. Hedendaags onderscheiden ze zich door een compleet pakket van A-merken velgen en banden te leveren met daarin kwaliteit en service als rode draad.

Model 3 Winterbanden

Profile Hogendoorn is een officiële partner van Tesla Nederland en verkoopt onder andere originele Tesla velgen met de Aero Cap voor de Model 3.

Winterbanden met Aero Wheel

We willen als Model 3 rijder natuurlijk het maximale halen uit onze accu. De Aero Wiel Kap verlaagd de luchtweerstand en zorgt voor een groter bereik. In de winter wil je natuurlijk ook het maximale bereik halen. Profile Hogendoorn levert de originele Model 3 velgen met een A-merk winterband met lage rolweerstand. Zo ziet je Tesla er ook in de winter mooi uit en kom je verder dan met traditionele velgen. 

De Aero Wheel cap / wieldop past alleen op originele wielen van Tesla. Er is (nog) geen andere fabrikant die velgen heeft waarop de wieldop bevestigd kan worden. Als je dus in de winter ook met de Aero Wheels wilt rijden, dan moet je winterbanden nemen op een originele set velgen van de Tesla Model 3.

Tesla bandenwissel

Benieuwd naar hoe de winterbanden eruit zien en hoe ze vakkundig onder je Model 3 worden geplaatst? Bekijk hieronder enkele foto’s.

Let op: Online worden heel veel velgen aangeboden waarbij ze zeggen dat die op de Model 3 kunnen, maar in de praktijk zijn ze helemaal niet geschikt. Door de hoge koppel van de elektromotoren en het hogere gewicht van de auto heb je een speciaal type velg nodig.

Originele winterbanden Model 3

Je kunt de winterbanden voor je Model 3 bestellen bij Tesla, maar dan is het de vraag of en wanneer ze die kunnen plaatsen onder je auto. Geen zin om te wachten?

Speciaal voor de Model 3 Fanclub kan Profile Hogendoorn deze sets direct uit voorraad aanbieden! Dit is wel zo lang de voorraad strekt.

Set 18″ Originele Tesla Model 3 velgen + A-merk Performance winterbanden + Aero Wheels Covers + TPMS sensorventielen + Deskundige montage, opslag en verzekering. Dit alles voor een aantrekkelijk prijs! 

Interesse in de actuele prijs van een originele set winterbanden voor je Model 3? Neem dan contact op met Bèr Braams van Profile Hogendoorn via onderstaande knop.

Model 3 Winterbanden sets

Wil je nu geen Aero Wheels voor je winterbanden, maar een andere stoere velg met een hoge kwaliteit A-merk winterband? Ook dan heeft Hogendoorn ook een aantrekkelijke optie. Speciaal voor de Model 3 rijder hebben ze een winterbanden set gemaakt. Deze zijn binnen 5 dagen leverbaar, passen onder de Model 3 en zorgen voor een optimale wegligging.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW – Standaard levering met factuur