Tesla model 3 bestellen

Wilt u de Tesla Model 3 zakelijk gaan rijden in Nederland? Dan is leasen een interessante optie. U heeft geen hoge aanschafkosten, maar profiteert wel van de (fiscale) en zuinige voordelen van de Model 3. De wachtrij voor de Model 3 is inmiddels opgelopen tot meer dan 555.000 potentiële kopers. Als u nu reserveert dan is de kans dat uw begin 2018 de nieuwe Model 3 heeft is klein, maar er is een oplossing!

Zakelijk de Model 3 rijden

Gelukkig is er toch een mogelijkheid om begin 2018 de nieuwe Tesla Model 3 zakelijke te rijden, namelijk door deze te leasen! MisterGreen Electric Lease, heeft 1.000 Tesla Model 3 direct gereserveerd. Er zijn er nog enkele beschikbaar! Wacht dus niet te lang.

De Model 3 is een volledig elektrische auto met een actieradius van 340 kilometer. Dit is prima om dagelijks uw klanten te bezoeken en binnen 30 minuten zitten de accu’s tot 80% weer vol. De Model 3 is een sportieve auto waarmee u prima kunt aankomen bij uw klanten.

Lease de Tesla Model 3

Reserveer hieronder en behoor tot de eerste Model 3 rijders van Nederland. Nadat u dit formulier heeft ingevuld moet u een aanbetaling van € 1.000 doen. Dit kan gemakkelijk via iDeal of overboeking. Door deze aanbetaling te doen bent u er zeker van dat u als een van de eerste in Nederland met de Tesla Model 3 gaat rijden!

Aanvraagformulier

Leasebedrag Tesla Model 3

Het is nu nog onbekend hoeveel het maandbedrag van de Model 3 exact gaat worden. Dit bedrag zal mede afhangen van het type Model 3 welke u gaat kiezen en de bijbehorende opties. De nieuwprijs van de auto is vanaf 35.000 euro. Dit geeft u wellicht een indicatie van het leasebedrag.