Afgelopen week kwam er wel een hele toffe video voorbij. De mannen van Absolute Motors hebben namelijk het interieur van hun Tesla Model 3 een gigantische metamorfose gegeven!

Bekleding

Tesla biedt voor de bekleding van de Model 3 maar twee verschillende soorten kleuren aan, zwart of wit. Absolute Motors vond deze kleuren wel erg saai en standaard, waardoor ze ervoor gekozen hebben om er hun eigen twist aan te geven. Dit hebben ze gedaan door het middenconsole, de dashboard strip en de hemel van de auto alcantara te maken. Hierin hebben ze zowel de kleur antraciet, als khaki groen gebruikt.

Audio en isolatie

Naast de bekleding van de Model 3 hebben ze ook de audio aangepast. Zo hebben ze in de kofferbak een box geplaatst waarin een subwoofer zit en zijn de normale speakers vervangen voor betere kwaliteit speakers. Deze speakers zitten aangesloten op het infotainment systeem van Tesla en worden aangestuurd door 3 versterkers die volledig zijn weggewerkt. Om dit alles goed tot zijn recht te laten komen zijn meerdere delen van de Model 3 voorzien van isolatie en demping materiaal. Hierdoor wordt de audio uit de nieuwe speakers beter rondgestuurd in de auto en heb je minder last van het rijdgeluid.

Benieuwd geworden naar de video van Absolute Motors? Bekijk deze dan hier: