Connectiviteit vormt een belangrijk onderdeel van alle Tesla’s, waardoor de rijdbeleving verder wordt verbeterd door toegang te bieden aan functies waarvoor dataverbruik nodig is, zoals live verkeersvisualisatie, muziek en media streamen, draadloze software-updates en meer. Tesla komt nu met een abonnement voor connectiviteit, Premium Connectivity.

Premium Connectivity

Premium Connectivity biedt toegang tot alle connectiviteitsfuncties via het mobiele netwerk, naast wifi, voor de meest intuïtieve en betrokken gebruikerservaring. Voor de Tesla Model S, Model X en Model 3 met Premium-interieur eigenaren is Premium Connectivity compleet gratis, in tegenstelling tot de Model Y, Model 3 Standard Range en de Standard Range Plus eigenaren. Tenminste de eigenaren die hun Model Y, Model 3 Standard Range en de Standard Range Plus voor (of op) 30 juni 2018 hebben besteld. Zij moeten namelijk maandelijks € 9,99 betalen om gebruik te kunnen maken van Premium Connectivity. Dat vinden wij dus mooi balen…

Zie hieronder de tabel van Tesla over Premium Connectivity: