Een bezoek brengen aan New York City geeft, afgezien van de klassieke wolkenkrabbers, telkens een nieuw gevoel. Er is altijd zoveel gaande in deze Amerikaanse stad dat je zelfs als ervaren bezoeker telkens wat nieuws kunt ontdekken. Denk aan de vele nieuwe torens die gebouwd worden, maar ook op het gebied van taxi’s.

New York City

Op de lijst met toegestane voertuigen staan diverse hybrides, maar een volledig elektrische auto ontbrak vreemd genoeg nog. Maar daar komt verandering in! Want de Tesla Model 3 heeft van de taxi- en limousinecommissie van New York goedkeuring gekregen om ingezet te worden als taxi. Een woordvoerder van de commissie heeft dat bevestigd in gesprek met de Amerikaanse website Carscoops. Kijk dus niet gek op als je in de nabije toekomst in Manhattan gele Model 3’s ziet rijden met de bekende NYC Taxi-stickers.