WOWOOWOWO Heb je de release notes van software versie 10.0 gelezen op de Tesla site? Dit is een van de grootste updates ooit! Bomvol met gave dingen!

Check deze vette video hieronder!

Wat gaat er allemaal veranderen of komen? We sommen het even op!

Browser in Standard Range Plus

“To take advantage of the advanced media features in Software Version 10.0, we are also enabling browser access on all Model 3 Standard Range Plus and Standard Range vehicles.” Ja ja ja, dat lees je goed! De standaard versie van de Model 3 krijgt een browser. Gratis!

Netflix, YouTube & Spotify

In de parkeermodus kun je genieten van deze 3 populaire videodiensten! Helemaal gratis.

Cuphead spelletje

Cuphead, het populaire run-and-gun actiespel, is nu beschikbaar in de Tesla Arcade. Doorkruis vreemde werelden, verkrijg nieuwe wapens, leer superbewegingen en ontdek verborgen geheimen terwijl je probeert je schuld terug te betalen aan de duivel.

Tijd voor een snack

Er is een nieuwe navigatiefuncties “Ik doe een gok” en “Ik voel me hongerig”. Deze leiden je op avontuur naar een lokaal restaurant of interessante plek die binnen het bereik van uw auto ligt. Tijdens het testen zijn we meegenomen naar hole-in-the-wall restaurants, gastronomische maaltijden, nationale parken, bezienswaardigheden van de stad en meer.