Afgelopen week is het nieuws naar buiten gekomen dat we een nieuwe game kunnen verwachten in de Tesla Model 3! Elon Musk, medebedenker en -oprichter van Tesla, kondigt dit nieuws aan  in aflevering 200 van ‘my weekly Tesla podcast, Ride the Lightning’. Hierin vertelde hij dat de game ‘Cuphead’, de 2D platform hit uit 2017 die eerst uitkwam voor Xbox One en PC, en later voor Nintendo Switch, binnenkort beschikbaar zal zijn in de Tesla Model 3, Model S, en Model X. Naar verwachting zal de release van de game ergens deze zomer plaats vinden, voor de versie in de auto die enkel de Inkwell Isle One sectie zal bevatten, aangezien er een limiet is aan data dat kan worden opgeslagen in de auto.

Volgens Musk is Cuphead een coole, maar sadistisch moeilijke game. Het lijkt op een klein schattig Disney dingetje, maar later ontdek je dat het een erg duister verhaal en een verdraaid plot heeft. Genoeg redenen om de game dus een keer uit te gaan proberen!

Naast deze game kwam Tesla al met andere klassieke Atari games, zoals 2048, Super Breakout en Asteroids. Deze games kan je alleen maar spelen, zodra de Tesla geparkeerd staat. Je kunt de games vinden door bovenin het forse dashboard scherm op de ‘T’ te klikken. Hierdoor open je de Atari games en kun je de tijd doden als je staat te wachten op iemand of aan het opladen bent!