Tesla heeft deze week een nieuwe gadget de wereld ingestuurd: een hondenkookbeveiliger!

Dog Mode

De modus die op een zomerdag lief is voor uw huisdier: dog mode. Dit is dus geen door een dyslect geschreven God-mode, maar een systeem dat de binnentemperatuur draaglijk houdt voor uw viervoeter, wanneer u deze om wat voor reden dan ook niet mee kunt nemen naar buiten.

Dit lijkt ons een zeer fideel systeem, alleen is wel de vraag of je in Nederland het risico wilt nemen dat voorbijgangers ook een blik werpen op het grote centrale scherm waarop vermeld staat dat het koel is in de auto: hier is elke auto met dier op een warme dag vogelvrij verklaard voor de ruitjetik-brigade, en om nou te hopen dat het grote publiek niet vanuit de dierenknuffelreflex handelt, en doorheeft dat Wodan echt niet langzaam ligt te garen in uw Model 3, is een grote gok.