Op 16 januari liet Elon Musk via Twitter weten dat Tesla per 1 februari 2019 gaat stoppen met het “referral program”. Dit is een programma dat Tesla al ruim 3 jaar draait. Het is een beloningssysteem voor bestaande eigenaren en nieuwe eigenaren. Zoals je waarschijnlijk weet doet Tesla namelijk helemaal niets aan marketing.

Dit beloningssysteem heeft Tesla geen windeieren gelegd omdat ze hiermee alle bestaande eigenaren aansporen om Tesla aan te prijzen voor potentiële nieuwe kopers. Goed om te weten: Je kunt nog steeds 6 maanden gratis super Chargen krijgen, zelfs als je bestelling al is geplaatst!

Hoe krijg ik nog 6 maanden gratis Super Chargen?

Dit programma eindigt dus op 1 februari 2019, dus je moet snel zijn! Als je een Tesla hebt besteld en voor 1 februari een referral link doorgeeft dan krijg je als koper nog steeds 6 maanden gratis opladen bij alle Tesla Super chargers. Voor Europese kopers is dit alleen iets omslachtiger. Hier volgt het stappenplan.

Stap 1

Zoek je reserveringsnummer op door in te loggen op https://www.tesla.com/nl_NL/teslaaccount. Je reserveringsnummer ziet er ongeveer zo uit: RN109130561.

Stap 2

Stuur een e-mail aan buildmy3EMEA@tesla.com met als onderwerp “Referral”. Zet in de mail je Naam, adres, telefoonnummer, je reserveringsnummer (RN…) en een referralcode. Die van ons is: marlies3396 en mag je gebruiken. Als je iemand anders met een Tesla kent dan mag je ook die code gebruiken.

Zo ziet dit er ongeveer uit:

Let op dat het even kan duren voordat je referral code verwerkt is, maar als het gelukt is mag je dus 6 maanden gratis Super Chargen met je nieuwe Tesla!