Doordat introductie van de Tesla Model 3 steeds dichterbij komt ontvangen wij hier ook meer informatie over. Een Belgisch bedrijf van de haven van
Zeebrugge heeft aangegeven dat zij de verantwoordelijkheid voor de distributie van Tesla Model 3 op zich zullen nemen.

Model 3 begin 2019 verwacht!

De verwachting is dat er vanaf februari 2019 wekelijks duizenden Tesla’s Model 3 in Europa zullen verschijnen. Dit zal een heel gebeuren worden vanuit Zeebrugge. Een vestiging van ICO (ook wel International Car Operators genoemd) is hiervoor verantwoordelijk. De auto’s zullen daar nog extra gecontroleerd worden voordat ze naar de dealers gaan. Dit is heel anders in vergelijking met Model S en Model X, deze werden voor een laatste keuring nog naar de fabriek in Tilburg gestuurd. Deze enorme opdracht die ICO krijgt zorgt daarnaast ook voor extra werkgelegenheid. ICO heeft ruim 2,5 miljoen geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat de komst van Model 3 in goede banen wordt geleid.

Dit is natuurlijk geweldig nieuws om te horen, vooral omdat de komst van Tesla Model 3 een geruime tijd op zich heeft laten wachten. Wij zijn allen zeer benieuwd naar het eindresultaat van dit model en verheugen ons natuurlijk op februari 2019.