De eerste Nederlandse reserveringshouders kunnen nu dan toch eindelijk hun Tesla Model 3 definitief gaan bestellen. Vanaf februari 2019 is het dan zover, dan komt Tesla Model 3 op de markt nadat deze ruim 2,3 jaar geleden werd aangekondigd. De prijs van €35.000,- wordt nog niet helemaal waar gemaakt. Hier moet men nog even opwachten. Kun je niet zolang wachten dan is er nu al een Model verkrijgbaar, met een vanaf prijs vanaf €58.800,-.

Iedereen die een aanbetaling van €1000,- heeft gedaan kan vanaf nu als zij bericht hebben gehad zijn auto bestellen. Er zijn diverse opties beschikbaar en je kunt kiezen uit twee varianten. De Long-Range All-Wheel Drive en de Performance-versie.

Beloofde versie van €35.000,- komt!

De verwachtingen bij de mensen zijn helaas niet helemaal beantwoord. Ondanks dat het model werkelijk subliem is, zijn mensen niet tevreden over de prijsverhouding met betrekking tot andere auto’s. Ondanks dat vele mensen wat teleurgesteld door de enorme prijsverhoging hoeven zij dit niet te blijven. De versie van €35.000,- zal ook op de markt verschijnen. Wie toch de versie van €35.000,- wilt hebben moet zeker nog vier tot zes maanden wachten, aldus een woordvoerder van Tesla Nederland. Dit maakte hij bekend aan RTL Z.

“Eerst wordt de versie van €35.000 in de VS gelanceerd waarna hij vervolgens zijn schoonheid in de rest van de wereld toont”. Je moet dus nog even 4 tot 6 maanden wachten. Mocht je zoveel geduld niet hebben dan kun je volgens deze woordvoerder jouw aanbetaling van €1000,- altijd terugkrijgen.