De autoshow in Parijs is dit jaar niet zo groot als anders, maar dat doet weinig af aan de hoeveelheid nieuws uit de Franse hoofdstad. De grootste primeur is ongetwijfeld de nieuwe BMW 3 Serie, maar ook het merk van de topman Elon Musk, Tesla, is goed vertegenwoordigd.

Levering Tesla Model 3 begin 2019

Er zijn veel automerken die deze show in Parijs juist overslaan, maar Tesla kiest ervoor om wél in de Franse hoofdstad aanwezig te zijn. De reden hiervoor is dat de productie van de langverwachte Model 3 eindelijk op volle snelheid is. Volgens de planning krijgen de klanten in Europa hun auto begin 2019 geleverd.

Eigenzinniger én innovatiever

Een eerste kennismaking met de Model 3 in Parijs laat zien dat de afwerkingskwaliteit veel beter is dan die van de Model S en de Model X. Juist dankzij de overduidelijke besparingen is de Model 3 eigenzinniger én innovatiever dan de voorgaande generatie Tesla’s.

Bekijk de Tesla Model 3

Hoewel de auto nog niet beschikbaar is in Europa, is er de kans om in Parijs een rondje om de auto te lopen en hem van binnen en buiten te bekijken. Zelfs wie een Model S gewend is, komt in deze auto voor een aantal verrassingen te staan. Wil je veelgenoemde wagen zelf vanbinnen zien? Bekijk dan onderstaande video.