Het is inmiddels alweer een aantal jaren geleden dat de Tesla Model S geïntroduceerd werd. De auto verscheen namelijk in 2012 op de markt. Inmiddels zijn we zes jaar verder en wordt er op allerlei vlakken nagedacht over de toekomst van dit type auto.

Nieuwe generatie auto’s

Veel autofabrikanten geven hun oude modellen een nieuw jasje en produceren een nieuwe generatie auto’s. Zo doet Mercedes dit met de G-klasse en Ford al heel wat jaren met de Mustang. De elektrische autoproducent Tesla kan in principe precies hetzelfde doen met de Model S. Naast de Roadster, was het de Model S die het bedrijf van Musk écht op de kaart zette.

Ontwerpen nieuwe variant Model S

Hieronder staan een aantal renders die ontworpen zijn door Emre Husmen. Deze geven een scherpere variant op de huidige Model S weer. De wagen toont hier moderner, stoerder, agressiever en scherper dan ooit. Ondanks dat we van de huidige Model S al redelijk onder de indruk waren, maakt deze creatie een nog imposantere indruk als dit naast je woning staat.