Eerder deze maand waren kritische analisten de klos. Zij schreven in rapporten dat het kasboekje van Tesla rammelt. Nu is Tesla-eigenaar Elon Musk is boos nadat er in de media slechte reviews over de nieuwe Model 3 verschenen.

Twitter is uitlaatklep

Musk smijt nog net niet met de woorden als fake news zoals zijn landgenoot en leider van de VS wel doet. Wel gebruikt Elon Musk evenals president Trump het social media kanaal Twitter om zijn boosheid kwijt te kunnen over zaken waar hij het niet mee eens is.

Harde oordelen over model 3

De Amerikaanse consumentenbond oordeelde hard over de vele gebreken van de elektrische Model 3. Deze nieuwe wagen is van levensbelang voor het bedrijf omdat hij moet bewijzen dat Tesla de hooggespannen verwachtingen kan waarmaken. Echter lukt dat op de dag van vandaag nog steeds niet.

Hoge druk

De productie verloopt sinds de komst van de Model 3 in juli 2017 al moeizaam, omdat er een enorm hoog aantal auto’s geproduceerd en geleverd moeten worden. Om toch nog aan de beloofde verwachtingen te doen, mag Tesla niet weer falen. De druk op de schouders van het elektrische autobedrijf is dus enorm hoog.