Weet je nog 31 maart 2016, dé dag waarop honderden Tesla fans in de rij stonden om een auto te reserveren die ze nog niet eens gezien hadden! We werden voor gek verklaard! Toen een dag later de onthulling was van de Model 3 waren we blij dat we vooraan in de rij stonden. Elon Musk stelt het geduld van zijn klanten wel erg op de proef. Inmiddels zijn we al 2 jaar aan het wachten op de Model 3 en het kan nog wel een jaartje duren voordat in Nederland de eerste persoon deze auto heeft.

Borrel

Om te ‘vieren’ dat we al 2 jaar op de wachtrij staan organiseren we een borrel in Utrecht! Gewoon informeel, kennis delen over het laatste Tesla nieuws en vooruitblikken op de opties waaruit we kunnen kiezen. Wellicht dat we nog een EV fanaat kunnen strikken om een verhaal te vertellen en wellicht wil een laadpaal fabrikant een rondje bitterballen sponsoren. We staan open voor suggesties!

Locatie: 
Speys Jaarbeurs (bij de hoofdingang)
Veemarktstraat 50, Utrecht
Tijd: 14 tot 17 uur

Meld je aan!

Lijkt het je leuk om andere Tesla Model 3 fans te ontmoeten? Laat dan weten dat je komt door je aan te melden via EventBrite!