We weten inmiddels dat er veel (onbekende) mensen op de wachtlijst staan voor de Model 3. Echter, ook Maye Musk, de moeder van Elon Musk, staat op deze lijst en dat terwijl ze toch best goede connecties heeft binnen Tesla.

Geen familiekorting of voorrang

Als het gaat om zijn eigen producten en business is Musk onverbiddelijk. Zelfs zijn eigen familie krijgt geen voorrang of korting. Hij behandelt iedereen op dezelfde wijze.

Iedereen ‘gewone’ klant

Eigenlijk is het wel tof van Elon Musk dat hij geen enkel onderscheid maakt tussen de gewone klanten en meer bijzondere klanten, zoals familieleden en goede vrienden.

Nog steeds wachtende klanten

Hoewel Tesla goed haar best doet om de vele aanvragen te verwerken, zitten er toch nog veel mensen op hun bestelde Model 3 te wachten. Aan het einde van het jaar moet de productie oplopen tot 20.000 stuks per maand.