De productie van de Model 3 is inmiddels in volle gang en de eerste auto’s zijn al bij hun eigenaren afgeleverd. Maar over nieuwe ideeën wordt zeker niet stilgezeten. Elon Musk laat weten dat een snellere versie van de auto media volgend jaar al verschijnt.

Grote productie

Na veel nieuws dat naar buiten kwam over de Model 3, werd deze auto begin juli eindelijk geproduceerd. De eerste klanten hebben hun nieuwe auto inmiddels in ontvangst mogen nemen. Aan het eind van het jaar moet de productie op 5000 liggen. Op de nieuwe ‘Model 3 performance’, een variant van de Model 3, moeten we nog even wachten.

Dure variant

Deze Performance-versie krijgt waarschijnlijk een accu waarmee de auto langere afstanden kan afleggen en een dual motor voor meer power. Het is mogelijk dat deze auto zelfs sneller wordt dan de huidige versies van de Model S. Dit komt omdat hij minder beweegt. En wanneer de auto betere functies heeft, zal de prijs daar ook naar zijn. Deze zou richting de 75.000 dollar gaan.