Afgelopen vrijdag is de nieuwe Tesla Model 3 uitgebracht en aan het einde van deze maand zullen de eerste 30 eigenaren in hun wagen kunnen rondrijden. Ook directeur Elon Musk is nu trotse eigenaar van dit elektrische model. Hij deelt twee foto’s van zijn Tesla Model 3 via de social media platformen Twitter en Instagram.

 

Musk is trots

Deze foto’s heeft Musk op Twitter gedeeld. Vol trots laat hij zijn nieuwe elektrische wagens aan de wereld zien. Hier staat de auto geparkeerd voor Tesla’s productiefabriek in Fremont, Californië.

Houd je ogen open

Aan het einde van de maand zul je meer kans hebben om de nieuwe Tesla op de weg te zien rijden. De eerste 30 eigenaren krijgen hem dan namelijk thuis geleverd en zullen er vast en zeker mee de weg op gaan! Houd je ogen dus open onder het autorijden, want wie weet rijdt je zomaar een nieuwe Tesla Model 3 voorbij!