Tot even geleden werd de Tesla Model 3 maar een aantal keer op de weg gezien in de Verenigde Staten. Echt openbaar werd hij dan nog niet eens getoond, want dit gebeurde vlak bij het hoofdkwartier van Tesla in Palo Anto. Het nieuwsmedium elektrek.co laat weten dat dit model nu ook in Nieuw-Zeeland is ‘gespot’.

Op het vliegveld van Auckland

Uit de foto’s bleek dat het nieuwe model van Tesla op het vliegveld van Auckland is gezien waar slechts één exemplaar werd uitgeladen uit een vliegtuig. Waarschijnlijk is de Model 3 bedoeld als testmodel voor de nationale keuringsdiensten zodat de auto eind volgend jaar of begin 2019 klaar is om voor het eerst echt de weg op te gaan.

Houd je ogen open

Als echte Tesla-fans raden we je zeker aan om je ogen goed open te houden, want ook in andere delen van de wereld kun je binnenkort best eens een Model 3 tegenkomen. En wie weet is dit wel vlak bij jou in de buurt!