Er worden volop nieuwsberichten geschreven over de nieuwe Tesla Model 3 die binnenkort uitkomt. Foto’s overspoelen ons en we weten inmiddels hoe de auto er van de buitenkant uitziet. Nu kwamen er weer nieuwe beelden naar buiten en deze zijn opnieuw zeker de moeite waard!

Er wordt nog getest

De foto’s laten zien dat er duidelijk nog getest wordt. Op het dashboard is namelijk te zien dat er links naast het scherm een noodknop te vinden is om te auto mee stil te kunnen leggen. Bovendien ligt er in de voetenbank van één van de testauto’s een startbooster, zodat de auto toch nog aangezet kan worden mocht de 12volts-accu leeggelopen zijn.

Minder reden tot verbergen

Nu de auto bijna uitkomt en verkrijgbaar is, is er voor Tesla steeds minder reden om het definitieve ontwerp nog te blijven verbergen. Wij zijn benieuwd of er tegen die tijd nog meer beelden verschijnen van dit nieuwe model!