In de Tesla Model S zit autopilot en dat zal straks in de Model 3 ook gaan zitten. Een eerste stap naar volledig autonoom rijden. Binnen Tesla is Sterling Anderson verantwoordelijk voor het autopilot project en tijdens een presentatie in San Fransisco liet hij weten dat het geen grote verandering zou zijn voor Tesla om de auto’s uit te gaan breiden met autonome functies.

Autonoom rijden

Het fenomeen autonoom rijden is dat de auto automatisch van A naar B gaat zonder dat de bestuurder het stuur hoeft aan te raken. Op die manier kan een bestuurder andere dingen doen. Files zouden verleden tijd moeten zijn en het verkeer zal veiliger worden.

De Tesla’s die nu van de band rollen worden voorzien van de best beschikbare techniek.

Autonoom rijden in de Model 3

Hoe het autonoom rijden in de Model 3 verwerkt zal worden is afwachten. Wij houden het in ieder geval goed in de gaten!