Op het officiële blog van Tesla is amper nieuws te vinden over de Model 3… tot gisterenmiddag! Toen plaatste Tesla een blog over ‘Reserving your Model 3‘. Hierbij de belangrijkste punten die je moet weten.

Reserveren kan op 31 maart

Dit wisten we eigenlijk al, maar goed dat Tesla nu ook zelf zegt.

Tesla klanten krijgen voorrang

Klanten die een Model S of Model X bezitten krijgen voorrang bij het bestellen van de Model 3. Dat Model S klanten hun auto inleveren voor een goedkopere Tesla lijkt ons erg onwaarschijnlijk. Daarnaast is de Model X nog niet op de Nederlandse weg te vinden, dus de kans dat iemand nu al zijn Model X gaat inruilen voor een Model 3 is zeer onwaarschijnlijk.

Productie start eind 2017

Pas eind 2017 heeft Tesla de Megafactory af en kunnen ze op grote schaal de Model 3 gaan produceren.

Distributie in 2018

Pas in 2018 zal de Model 3 richting Europa komen. Nog even geduld dus!