Met de Model 3 gaat Tesla de markt openbreken. De Model 3 wordt een auto in het middensegment, maar wel met de actieradius van de Model S. Op deze website lees je alle laatste nieuwtjes van de Model 3.

Over ons

leon model 3 tesla gekochtDeze website is ontstaan omdat ik, Leon Tindemans, van Tesla hou! Het is een prachtig merk met superieure auto’s! De Model S is een schitterende auto en zet de toon als het gaat om elektrisch rijden. Zelf rijd ik nu een Chevrolet Volt, dus ik weet hoe fantastisch het is om elektrisch te rijden! Daarnaast ben ik best actief op social media voor mijn bedrijf TTM Communicatie. Op 31 maart heb ik in Amsterdam Zuid-Oost de Model 3 als 4e gereserveerd!

Domeinnaam overnemen?

Bent u van Tesla en wilt u deze domeinnaam overnemen? Neem dan zeker contact met mij op! We kunnen altijd een deal maken dat ik kosteloos in de Model 3 mag rijden of we ruilen de domeinnaam voor de Model 3? Mail uw voorstel naar:  ikbenvantesla (apenstaartje) teslamodel3 (puntje) nl

e-mailadres


Blijf op de hoogte van de Model 3

Zodra er nieuws is over de Tesla Model 3, dan laten we het je gelijk weten! Laat hieronder je naam en e-mailadres achter!  

Ps: we zullen je nooit spammen!