Met de Model 3 gaat Tesla de markt openbreken. De Model 3 wordt een auto in het middensegment, maar wel met de actieradius van de Model S. Op deze website lees je alle laatste nieuwtjes van de Model 3. De levering in Europa is in volle gang en de Model 3 is te bestellen via de website van Tesla.

Over ons

leon model 3 tesla gekochtDeze website is ontstaan omdat ik, Leon Tindemans, van Tesla hou! Het is een prachtig merk met superieure auto’s! Op 31 maart heb ik in Amsterdam Zuid-Oost de Model 3 als 4e gereserveerd! Inmiddels heb ik op 24 juni 2019 mijn zwarte Model 3 Standard Range Plus mogen ophalen in Tilburg.

Via deze website deel ik handige tips en video’s over het rijden van de Model 3!

 

Domeinnaam overnemen?

Bent u van Tesla en wilt u deze domeinnaam overnemen? Neem dan zeker contact met mij op! We kunnen altijd een deal maken dat ik kosteloos in de Model 3 mag rijden of we ruilen de domeinnaam voor de Model 3? Mail uw voorstel naar:  ikbenvantesla (apenstaartje) teslamodel3 (puntje) nl

e-mailadres


Blijf op de hoogte van de Model 3

Zodra er nieuws is over de Tesla Model 3, dan laten we het je gelijk weten! Laat hieronder je naam en e-mailadres achter!  

Ps: we zullen je nooit spammen!